Lekë Zherka, sinonim i njeriut të suksesshëm

Njerëzit më të suksesshëm të botës, nuk janë të tillë sepse u zgjodhën nga turma, por ishin ata vet që zgjodhën punën dhe përkushtimin, për ta jetësuar suksesin që gëzojnë sot. I tillë është edhe personazhi që Radio KFOR-i e përzgjodhi sot, që të ndaj me ju suksesin e tij, që mund të konsiderohet shembull…

Këtët të diel, në Radio KFOR ju argëton DJ Algorithm

Rave Live Session është transmetimi javor, i mundësuar nga Win Music Freedom, ku çdo javë ju argëtojnë DJ të njohur lokal dhe botëror. Këtë të diel, DJ Algorithm, do t’ju befasoj me muzikë të mirë të përzgjedhur vetëm për disponimin tuaj. Algorithm është një emër i njohur në skenën lokale undeground në Bullgari. DJ  Algorithm…

Në “Ditën Ndërkombëtare të Romëve”, bëhet thirrje për përfshirje sociale të komunitetit rom

Data e sotme, 8 prill, i është ndarë shënimit të “Ditës Ndërkombëtare të Romëve”, e cila zanafillën e ka nga takimi i parë ndërkombëtar i përfaqësuesve rom, i mbajtur në prill të vitit 1971, për t’u zyrtarizuar në vitin 1990, në Poloni, gjatë Kongresit të katërt të Unionit Ndërkombëtar Rom. Sivjet, pandemia CoViD-19, ka limituar…