2 Korriku – Dita Botërore e Gazetarëve të Sportit

Momentalisht jemi duke e shijuar Kampionatin Botëror të futbollit që po mbahet në Rusi, e pikërisht janë gazetarët dhe komentatorët e sportit që po i japin shpirt këtij kampionati. Derisa jemi tek gazetarët, sot ata shënojnë ditën e tyre të profesionit – Ditën Botërore të Gazetarëve të Sportit. Dita Botërore e Gazetarëve të Sportit është…

“Shkrepëtima” nga Petrit Halilaj më 7 korrik në Runik

Të shtunën, më 7 korrik, nga ora 21:00 në Runik të Skënderajt, artisti Petrit Halilaj vjen me performancën “Shkrepëtima”. “Shkrepëtima” është performancë e ideuar dhe drejtuar nga artisti Petrit Halilaj që përfshin mbi 30 aktorë dhe muzikantë. Kjo performancë do të mbahet para rrënojave të Shtëpisë së Kulturës në Runik (Skenderaj). Skena do të animohet…