Komunitete të ndryshme bashkohen përmes muzikës

“Mitrovica Rock School” në bashkëpunim me dy shkolla nga Shkupi, “Music School Enterprise” dhe “Roma Rock School”, do të organizojnë koncertin multietnik online “Music Connects”. Ky koncert do të mbahet me datën 17 prill, nga ora 19:00, për ti bashkuar të rinjtë e komuniteteve të ndryshme. Me këtë rast, Radio KFOR-i kontaktoi themeluesin e “Roma…