Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 20 nëntor të vitit 1991, ‘The Rolling Stones’ njoftoi se kishin nënshkruar  një marrëveshje 20 milion dollarëshe me Virgin Records, për të publikuar tre albume gjatë gjashtë viteve të ardhshme. Në këtë datë në vitin 2001, shtëpia në të cilën kishte jetuar Madona kur ishte fëmijë u shit në një ankand për vetëm 12…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 18 nëntor të vitit 1993, Nirvana regjistroi një sesion të veçantë të këngëve të tyre në MTV në New York. Nirvana po ashtu, kënduan një listë të këngëve nga materiale kryesisht më pak të njohura dhe versione të këngëve të këngëtarëve tjerë. Me albumin që përmbante këto këngë ata fituan çmimin ‘Grammy’, për albumin…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 15 nëntor në vitin 1966, The Doors nënshkruan zyrtarisht kontratën me shtëpinë diskografike Elektra Records, duke vendosur për publikimin e shtatë albumeve të reja. Në këtë ditë në vitin 2000, në ceremoninë e ndarjes së çmimeve ‘MTV Europe Awards’, grupi All Saints u shpërblye për këngën më të mirë  pop, Ricky Martin fitoi çmimin…