Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me 5 tetor, të vitit 2002, këngëtarja Kelly Clarkson, me këngën “A Moment Like This”, arriti që për një ditë, të pozicionohet në vendin e parë në top listën amerikane ‘Billboard’, nga pozita e 52-të që mbante në këtë top listë, duke arritur të thyej rekord muzikor. Një situatë e njëjtë kishte ndodhur me…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Sot, me 3 tetor, feston ditëlindjen këngëtarja dhe vokalistja e bendit ‘No Doubt’, Gwen Stefani, e lindur në vitin 1969.  Në vitin 1997, ajo mbante pozitat e para të këngëve më të mira në Amerikë dhe Angli me këngën ‘Don’t Speak’, si pjesë e bendit ‘No Doubt’. Në fillim të viteve 2000, Stefani vazhdoi…

Thënie frymëzuese dhe motivuese për paqen

Thëniet frymëzuese, motivuese kanë një aftësi të mahnitshme për të ndryshuar mënyrën e jetesës, sepse duke ndryshuar të menduarit, ju ndryshoni cilësinë e jetës tuaj, ndonjëherë në çast. Prandaj jepini vetes paqen e brendshme që meritoni duke lexuar disa thënie për paqen: -“Nëse nuk kemi paqe, kjo ndodh për shkak se kemi harruar që i…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Sot, me 27 shtator feston ditëlindjen këngëtarja kanadeze Avril Lavigne, e lindur në vitin 1984, në Kanadë.  Kënga e saj debutuese “Complicated”, e lansuar në vitin 2002, arriti në pozitat e para në top listat muzikore në të gjithë botën dhe për këtë këngë këngëtarja fitoi dhjetëra çmime. Albumi i saj i parë i…