Dobitë e konsumimit të farave

Ne dimë shumë pak për farërat e ndryshme dhe përfitimet e tyre. Ka shumë fara që janë jashtëzakonisht ushqyese dhe që duhet të kemi në dietën tonë çdo ditë sepse ato luajnë një rol të rëndësishëm në ruajtjen e shëndetit tonë. Kur flasim për një dietë të duhur, farat përmbajnë yndyrat e duhura për organizmin…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 7 prill të vitit 1978, ‘The Police’ publikuan këngën ‘Roxane’ . Radio BBC refuzoi ta transmetojë këtë këngë ndërsa kënga u bë hit në Amerikë. Në këtë datë të vitit 2003, Avril Lavigne mbizotëroi në cermenonine e  çmimeve ‘Junos’ në Kanadë, duke fituar katër çmime duke përfshirë çmimin për single-in, albumin dhe artisten e…