Vazhdon respektimi i masave anti-CoViD

Shfaqja dhe rritja e shpejtë e rasteve me virusin CoViD-19, përbën sfidë komplekse për shëndetin publik global, komunitetet kërkimore si dhe mjekësore. Prandaj janë institucionet përkatëse si dhe stafi mjekësor që çdo moment bëjnë thirrje për të respektuar masat anti CoViD-19. Thirrje për të respektuar masat anti CoViD bëri edhe pulmologu, Dr. Arbër Ismaili; “Normalisht,…