Premierat filmike të javës së ardhshme

Dashamirë të filmave, bëhuni gati për befasi të këndshme filmike, të premierave që së shpejti do të shfaqen për ju, ku ndër të tjera mund tí shikoni filmat, si në vijim : Filmi ‘Army of the Dead’- Data e publikimit: 21 maj, 2021 Filmi ‘American Fighter’- Data e publikimit: 21 maj, 2021 Filmi ‘Final Account’-Data…

Sot bota vlerëson rëndësinë e dritës

‘Dita Ndërkombëtare e Dritës’, shënohet për të vlerësuar rolin që luan drita në shkencë, kulturë, art, arsim dhe zhvillim të qëndrueshëm dhe në fusha të ndryshme si në mjekësi, komunikim dhe energji. Kjo ditë festohet çdo vit, në datën e sotme, 16 maj, në përvjetorin e operacionit të parë të suksesshëm të përdorimit të laserit,…

Sot kremtojmë rolin e familjes në jetën tonë

Të gjithë i festojmë dhe jemi të familjarizuar me festën e nënës, festën e babait, të motrave e vëllezërve, por sa kemi njohuri rreth ‘Ditës Botërore të Familjes’?! Është pikërisht data e sotme (15 maji), e cila shënon këtë ditë, për të festuar dhe vlerësuar të gjithë anëtarët e familjeve tona, si mënyrë e shkëlqyeshme…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me datën 14 Maj të vitit 1998, nga një atak në zemër kishte humbur jetën këngëtari i famshëm, Frank Sinatra, në moshën 82 vjeçare. – Nëpo këtë datë të vitit 2005, në pozitën e parë të toplistës ‘Billboard’ ishte albumi i këngëtarit Bruce Springsteen, i titulluar ‘Devils & Dust’. – Në këtë datë të…