Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 8 shkurt në vitin 2001, Katy Perry e cila ishte vetëm 16 vjeçare në atë kohë, publikoi albumin e saj ‘Gospel’, me emrin e saj të vërtetë Katy Hudson. Në këtë datë të vitit 2015, këngëtari britanik Sam Smith fitoi katër çmime Grammy në Amerikë, përfshirë çmimet prestigjioze për rekordin më të mire, këngën…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 3 shkurt të vitit 2013, pas 7 vitesh të ndarjes së grupit të famshëm ‘Destiny’s Child’, grupi u shfaq në një performancë sërish bashkë në kampionatin e futbollit amerikan Super Bowl. Grupi u paraqit pa paralajmrim duke befasur të gjithe dhe performoj disa nga super hitet e tyre:  Single Ladies dhe Independent Women. Në…