Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Sot feston ditëlindjen këngëtarja dhe tekstshkruesja e famshme Mariah Carey e lindur në vitin 1969. Ajo është pjesë e librit të rekordeve ‘Guinness’ për vokalin e saj unik me pesë oktava, stilin e këndimit dhe aftësinë e saj të shkrimit të këngëve me titullin ‘Songbird Supreme’. Mariah Carey ka shitur mbi 200 milion albume…