Ju që keni vëlla apo motër, urime dita juaj!

Ata që janë me ty në të mirë e në të keq dhe të duan po njësoj, përveç prindërve, janë padyshim motra apo vëllai. E pikërisht sot (10 prill), shënohet ‘Dita Botërore e motrave dhe vëllezërve’, për të nderuar rëndësinë që ata kanë në jetën tonë. Jo vetëm motra, por edhe binjake një vezore, që…

Udhëtojmë drejt kryeqytetit të Senegalit, në Dakar

Dakari është një qytet i gjallë, i famshëm për tregjet e tij dhe kulturën e pasur muzikore. Kryeqyteti i Senegalit, është shtëpia e mbi 3 milionë banorëve. Derisa gjuha zyrtare është gjuha frënge, banorët flasin gjithashtu një ndër 30 gjuhët indigjene. Kryeqyteti i Senegalit, është i njohur edhe për numrin e madh të restoranteve në…