Fondacioni “Shtatëmbëdhjetë” një mundësi më shumë për të rinjtë

Fondacioni “Shtatëmbëdhjetë” është themeluar në mars të vitit 2018, me qëllim të krijimit të një ambienti pozitiv në shoqëri, përmes aktivizimit kulturor. Së fundmi në kuadër të këtij fondacioni është hapur “Project Space”. Radio KFOR-i kontaktoi drejtoreshën e Fondacionit “Shtatëmbëdhjetë”, Nita Zeqiri e cila tha se “Project Space” nënkupton rikthimin e hapësirave të ndryshme për…

Fëmijë, bëhuni gati për një super aventurë dimërore

Këtë vit, “Anglia Academy Kosovo” sjell në Brezovicë, Kampin Dimëror të Skijimit ” ANGLIA SKI CAMP 2019”. Kjo aventurë realizohet në vazhdimësi të 13 të tillave që janë organizuar në 7 qytetet të Kosovës, duke transformuar jetën e mbi 3250 fëmijëve. Siç njoftojnë organizatorët, në këtë përvojë të këndshme dimërore mund të marrin pjesë fëmijë…

Edona Hamza, aktorja më e re e Hollywood-it

Edhe pse vetëm 10 vjeçare, Edona Hamza me prejardhje nga Podujeva, ka spikatur me talentin e saj prej aktoreje në garën e të rinjëve në Hollywood. Në mesin e 400 të rinjëve, nga të cilët ishin përzgjedhur vetëm 30 prej tyre,Edona pati fatin që të bëhet pjesë e listës përzgjedhëse nga agjentë të njohur botëror…

Çmime të reduktuara në Cineplexx në Prishtinë

Cineplexx në Prishtinë, sot ofron çmime të reduktuara për të gjithë të interesuarit dhe dashamirët e Kinemasë. Me një super-çmim, vetëm 2.80 Euro, në 2 D dhe 5.90 Euro në 3D, mund të shikoni filmin “Bumblebee”. “Bumblebee” është një film fantastik amerikan i realizuar në vitin 2018 dhe kohëzgjatja e tij është 1 orë dhe…