Sot kremtojmë rolin e familjes në jetën tonë

Të gjithë i festojmë dhe jemi të familjarizuar me festën e nënës, festën e babait, të motrave e vëllezërve, por sa kemi njohuri rreth ‘Ditës Botërore të Familjes’?! Është pikërisht data e sotme (15 maji), e cila shënon këtë ditë, për të festuar dhe vlerësuar të gjithë anëtarët e familjeve tona, si mënyrë e shkëlqyeshme…

ICT Academy, angazhohen për siguri të mediave online

OJQ ICT Innovation, ka ftuar të gjitha mediat në Kosovë, që të bëhen pjesë e projekt-propozimit, i cili synon zgjerimin e njohurive të mediave me prezencë online, mbi rreziqet dhe sigurinë kibernetike. Organizata në fjalë ka bërë të ditur se është në fazat aplikuese të projektit, të cilin do e dorëzojnë edhe në Ambasadën Amerikane,…