Rëndësia e miqve në jetë tonë

Miqësia me të tjerët është po aq e rëndësishme sa edhe shëndeti fizik ose të ushqyerit me rregull. Studimet e fundit kanë treguar se miqësitë e forta, ndikojnë pozitivisht edhe në përmirësimin e shëndetit mendor tek njerëzit. Një shok apo shoqe e mirë, vlen më shumë se një pasuri e tërë, e me këtë janë…

Shijoni ditën e sotme me një koktej

Pikërisht sot (13.05.21), shënohet ‘Dita Botërore e Koktejit’ dhe mënyra më e mirë për të festuar këtë ditë, është ti përgatisni vetes një koktej me pijet që ju i pëlqeni. Emri ‘Koktej’, është shpikur në vitin 1806, nga ‘The Balance and Columbian Repository’, një përzierje kjo e lëngjeve, pijeve alkoolike, barishteve dhe mëlmesa të ndryshme.…