Edhe Kosova shënon sot ‘Ditën Botërore të Kafshëve’

Janë të shumtë njerëzit që pëlqejnë kafshët dhe që kanë një kimi të jashtëzakonshme me to, prezenca dhe mirëqenia e të cilave është shumë e rëndësishme për ta. Pikërisht sot (04.10.20), shënohet ‘Dita Ndërkombëtare e Kafshëve’, e cila për mision ka rritjen e statusit të kafshëve, në mënyrë që të përmirësohen standardet e jetesës së…

Inovacionet teknologjike që do ndryshojnë botën

Teknologjia po avancon çdo ditë me hapa marramendës. Ajo që dje mund të ishte zbulim i ri, po tejkalohet sot me një zbulim tjetër edhe më të avancuar. Në vijim, ne kemi shënuar disa nga inovacionet më interesante dhe potencialisht revolucionare të teknologjisë, që aktualisht janë arritur ose janë duke u zhvilluar. Projekti “Neuralink”, nga…