Publikohen sot sfidat dhe arritjet në sistemin e arsimit të komuniteteve RAE

Organizata “Voice of Roma, Ashkali and Egyptians in Kosovo” së bashku me “Terre des Hommes”, sot (5 shkurt) nga ora 10, në “Hotel Sirius”, kanë organizuar konferencë me temën ‘’Sfidat dhe arritjet në sistemin e arsimit të komuniteteve Romë, Ashkali dhe Egjiptian (RAE)’’. Pikërisht për këtë ngjarje, Radio KFOR-i ka kontaktuar menaxherin e edukimit pranë…