Me temën ‘Së bashku shërojmë, mësojmë dhe shkëlqejmë’, shënohet sot ‘Dita Botërore e Refugjatëve’

Sot (20 qershor), bota kthen sytë kah një ditë shumë e veçantë, e cila shënohet çdo vit, për të njohur qëndrueshmërinë e njerëzve të zhvendosur me force, në të gjithë botën. ‘Dita Botërore e Refugjatëve’ festohet për të nderuar guximin, forcën dhe vendosmërinë e grave, burrave dhe fëmijëve, që detyrohen të largohen nga shtëpitë e…

Javë e mbushur me filma të mrekullueshëm

Adhurues të filmit, bëhuni gati për një javë të mbushur me filma fantastik, përfshirë këtu edhe rrëfime mbresëlënëse të artistëve të mëdhenj, siç është artistja Jeniffer Lopez, e cila në filmin e ri dokumentar ‘Halftime’, që vjen së shpejti edhe në platformën Netflix, reflekton mbi karrierën e saj të pasur muzikore e filmike dhe presionin…

Shënohet sot Dita Ndërkombëtare për luftën kundër peshkimit të paligjshëm, të pa raportuar dhe të pa rregulluar

Peshkimi siguron një burim jetik të ushqimit, punësimit, rekreacionit, tregtisë dhe mirëqenies ekonomike për njerëzit në mbarë botën. Në dhjetor të vitit 2017, Asambleja e Përgjithshme e OKB-së në rezolutën e saj vjetore mbi peshkimin e qëndrueshëm, shpalli 5 qershorin si “Ditën Ndërkombëtare për luftën kundër peshkimit të paligjshëm, të pa raportuar dhe të pa…

Ju presin premiera interesante filmash

Për dallim nga muaji maj, java e ardhshme e qershorit nuk do të jetë edhe aq e pasur me premiera filmike, mirëpo ato që do të shfaqen përgjatë ditëve të ardhshme, janë filma me histori të jashtëzakonshme dhe aktorë të mrekullueshëm. Në vijim ju njoftojmë me data dhe titujt e tyre:   Filmi ‘Eraser: Reborn’…

Filma të larmishëm publikohen së shpejti

Muaji qershor, duket se do të jetë i jetë i ngrohtë edhe sa i përket filmave, sepse do të jenë të shumta premierat filmike që do të publikohen gjatë ditëve të ardhshme. Në vijim mund të informoheni me titujt dhe datat e publikimit të tyre:   Filmi ’Paris, 13th District’ – Data e publikimit: 31…