Ju pret një javë e pasur me aktivitete kulturore

Kjo javë ka nisur mbarë, me ngjarje të shumta të cilat mund ti ndiqni dhe të bëheni pjesë e tyre. Nëse ju pëlqen leximi dhe diskutimi i tregimeve të letërsisë klasike e bashkëkohore dhe nëse dëshironi t’i përmirësoni aftësitë tuaja të leximit dhe të folurit në gjuhën angleze, të martën me 28 mars, nga ora…

Bashkëpunimi midis shkencëtarëve dhe mjekëve, thelbësor për të përmirësuar shëndetin e njerëzve në të gjithë botën

“Dita Ndërkombëtare e Ndërlidhjes së Shkencave Mjekësore” çdo vit shënohet më 27 mars, për të vënë në pah vlerësimin dhe promovimin e rëndësisë së bashkëpunimit dhe ndërveprimit midis disiplinave të ndryshme shkencore në mjekësi. Kjo ditë, është një mundësi për të vlerësuar kontributet e shumta të ndërmarra nga ekipet e shkencëtarëve, mjekëve dhe specialistëve në…