Në këtë datë në muzikë, veçojmë këto ngjarje…

– Me 24 mars, të vitit 1965, R&B dhe soul bendi The Temptations, publikuan vazhdimin e këngës ‘My Girl’, ku kënga tjetër titullohej ‘Its Growing’. Kënga ishte e para që shfaqte David Ruff, si këngëtarin e ri të bendit The Temptations. Është interesante që të dyja këto projekte muzikore “My Girl” dhe “Its Growing” ishin…

Bota sot i kushton vëmendje shëndetit oral

Data e sotme (20 mars), i dedikohet ‘Ditës Botërore të Shëndetit Oral’, me qëllim të rritjes së ndërgjegjësimit global për çështjet rreth shëndetit oral dhe rëndësisë së higjienës orale. Nga popullsia e botës, 90% e njerëzve vuajnë nga sëmundjet orale gjatë jetës së tyre, shumë prej të cilave mund edhe të shmangen. Këtë e pohon…