Policia e Kosovës apelon për kujdes të shtuar në trafik

Në rrugët e Kosovës, pothuajse çdo ditë ndodhin aksidente dyshifrore. Këtë e tregojnë statistikat e Policisë së Kosovës, të cilët në vazhdimësi bëjnë thirrje për kujdes dhe ndërmarrin fushata vetëdijesuese, me qëllim që pjesëmarrësit në trafik të jenë më të vëmendshëm, të respektojnë rregullat e komunikacionit dhe të përshtatin shpejtësinë e mjetit me kushtet e…