Vijnë filmat premierë të tetorit

Duket qartë që edhe muaji tetor, në të cilin tashmë kemi hyrë, do të jetë i mbushur me filma të zhanreve të ndryshme, të cilët sjellin histori të jashtëzakonshme, disa prej të cilëve bazohen edhe në ngjarje të vërteta. Në vijim ju sjellim listën e titujve dhe datave të publikimit të tyre:   Filmi ‘20th…