Marsi vazhdon me filma të shumtë

Filma të të gjitha zhanreve, me aktorë të mrekullueshëm, ju presin edhe gjatë javës së ardhshme, titujt e të cilëve ju sjellim më poshtë lajmit: Filmi ‘The Hyperions’ – Data e publikimit: 10 mars Filmi ‘Tyson’s Run’ – Data e publikimit: 11 mars Filmi ‘The Adam Project’ – Data e publikimit: 11 mars Filmi ‘Turning…

Shënohet sot ‘Dita Botërore e Diskriminimit Zero’

Me qëllim të promovimit të diversitetit dhe promovimit të idesë së të gjithë njerëzit janë të rëndësishëm dhe të barabartë, pa dallim, sot (01 mars), kudo në  botë, shënohet ‘Dita Botërore e Diskriminimit Zero’. Organizata e Kombeve të Bashkuara OKB, kremtoi për herë të parë ‘Ditën e Diskriminimit Zero’, më 1 mars të vitit 2014,…

Me filma të shumtë nis edhe muaji mars

E ngjeshur me filma do të jetë edhe java e ardhshme, ku ju presin filma të llojllojshëm, të cilët i përkasin të gjitha zhanreve filmike. Radio KFOR-i, si rëndom ju njofton me titujt dhe datat e publikimit të tyre:   Filmi ‘After the Pandemic’- Data e publikimit: 01 mars Filmi ‘The Pink Cloud’ – Data…

Harxho më pak, paguaj më pak energji elektrike

Të gjithë mund të zgjedhim ta përdorim me zgjuarsi energjinë elektrike, ngase sikurse kursimi, edhe përdorimi i mirë i saj, na sjellin dobi. Radio KFOR-i, këtë radhë ka kontaktuar znj. Ardita Hoxha, e cila drejton një kopsht fëmijësh në Prishtinë dhe na tregon se si arrinë të menaxhoj përmbushjen e kërkesave të fëmijëve dhe shfrytëzimin…