Nuk është kurrë herët, nuk është kurrë vonë për të trajtuar sëmundjet e rrugëve të frymëmarrjes

  Në mbarë botën, sot shënohet “Dita Botërore e Astmës”, e cila është një ngjarje vjetore që organizohet të martën e parë të muajit maj,  nga Iniciativa Globale për Astmën në bashkëpunim me Organizatën Botërore të Shëndetësisë, për të përmirësuar vetëdijen dhe kujdesin për astmën në të gjithë botën. Që të kemi një përgjigje profesionale…

Përmbyllet me sukses kampanja e teknologjisë ”High-tech”, në Radio KFOR

Muaji prill në Radio KFOR, u karakterizua me fushatën, që për kryefjalë kishte teknologjinë, duke përfshirë akterë të ndryshëm të kësaj sfere, të cilët përgjatë këtij muaji, dëgjuesit tanë i njoftuan me informacione të ndryshme për kompanitë të cilat i drejtojnë ose atyre që u përkasin. Sot (29.04.22), këtë kampanjë e përmbyllëm me zëdhënësen për…

Prilli përmbyllet me filma të shumëpritur

Njësoj siç edhe kishte nisur, muaji prill na befasoi me prodhime të reja filmike, secili më interesant se tjetri, qoftë në përmbajtje apo nga kasta e aktorëve. Në vijim do të mësoni për titujt e filmave premierë si dhe për datat zyrtare të daljes së tyre në kinema: Filmi ‘Firebird’ – Data e publikimit: 29…

Bota sot shënon ‘Ditën Botërore të Nënës Natyrë’

Dita e sotme, 22 prilli, mëton të ndërgjegjësoj njerëzit më shumë për natyrën dhe vlerën e saj, në ‘Ditën Botërore të Nënës Natyrë’. Për nder të ditës së sotme edhe në Kosovë do të organizohen disa aktivitete, të mbështetura nga Agjencioni i Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) përmes aktivitetit ‘Up to Youth’. Në…

Ju presin filma të shumtë edhe këtë javë

Të ndryshëm në zhanre e tematika, janë filmat e shumtë që gjatë javës së ardhshme do të publikohen për ju, dashamirë të tyre. Radio KFOR-i ju sjellë në vijim titujt dhe datat konkrete të publikimit të tyre:   Filmi ‘The Mulligan ’- Data e publikimit: 18 prill Filmi ‘Spiritwalker’ – Data e publikimit: 18 prill…

Shënohet sot „Dita Botërore e Artit“

Që nga viti 2012, kudo në botë, shënohet ‘Dita Botërore e Artit’, e cila është një festë ndërkombëtare e arteve të bukura, që mbahet çdo vit, më 15 prill, që nga viti 2012. Kjo ditë, u krijua nga Shoqata Ndërkombëtare e Artit, bazuar në idenë e propozuar në Asamblenë e 17-të të Përgjithshme në Guadalajara,…

Prilli vazhdon me filma të shumtë

Dashamirë të filmit, bëhuni gati për një javë të mbushur me përplot filma që do të plotësojnë pritshmëritë tuaja për çaste relaksuese pas obligimeve të përditshme. Ndër filmat që do të shfaqen premierë në javën e ardhshme janë:   Filmi ‘My Sweet Monster’’ – Data e publikimit:12 prill Filmi ‘Father Stu’ – Data e publikimit:…