Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me 17 mars, të vitit 1979, këngëtarja Gloria Gaynor, për 4 javë rresht u radhit në pozitën e parë të këngëve më të mira, në Mbretërinë e Bashkuar, me këngën e saj ‘I Will Survive’. Kënga fillimisht ishte regjistruar nga bendi ‘The Righteous Brothers’, mirëpo titullohej ‘Substitute.’ – Në po këtë datë, të vitit…

Mundësi ideale për të studiuar jashtë vendit

Nesër (12.03.22), në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani”, në Prishtinë, do të mbahet panairi i edukimit “WISE EDU DAY’’, organizuar nga ‘Wiseword Kosova’, e cila është adresa e parë profesionale për studentët që dëshirojnë të studiojnë jashtë vendit. Për hollësi të tjera rreth përmbajtjes dhe qëllimit konkret të këtij aktiviteti edukativ, Radio KFOR-i bisedoi me Drejtoreshën…