Premierat e sotme muzikore, në Radio K4

Edhe kjo javë në Radio KFOR, ishte e mbushur përplot  premiera muzikore dhe këngët e reja gjithmonë priten shumë mirë nga publiku. Nga premierat të cilat janë publikuar zyrtarisht në treg sot (16.09.22) dhe mund ti dëgjoni në Radio KFOR, ia vlen të përmendim Charlie Puth, i cili ka lansuar projektin ‘I Don’t Think That…

Ozoni dhe rëndësia e tij në mbrojtjen e tokës

Shtresa e ozonit, një mburojë e brishtë e gazit, mbron tokën nga pjesa e dëmshme e rrezeve të diellit, duke ndihmuar kështu në ruajtjen e jetës në planetin tonë. Për të njohur rëndësinë që përbënë ozoni në jetën e gjallesave në Tokë, Organizata e Kombeve të Bashkuara (OKB) ka shpallur datën e sotme, 16 shtator,…