Njihuni me demencën, njihuni me Alzheimerin

Sot (21.09.22), bota shënon edhe ‘Ditën Botërore të Alzheimerit’, ditë kjo e cila përkon edhe me muajin shtator, që njëherit njihet edhe si ‘Muaji i Alzheimerit’. Në këtë ditë, organizatat shëndetësore anembanë globit fokusojnë përpjekjet e tyre në rritjen e ndërgjegjësimit për këtë sëmundje si dhe jepen fonde për gjetjen e një kure. Rreth 44…

UNMIK-u tregohet mirënjohës ndaj kampionëve vendor që janë pro ndërtimit të unitetit dhe paqes

Me rastin e ‘Ditës Ndërkombëtare të Paqes’, Përfaqësuesja Speciale e Sekretarit të Përgjithshëm dhe njëherit shefja e UNMIK-ut, Caroline Ziadeh, përgëzoi kampionët e ndërtimit të paqes, nga të gjitha komunitetet e Kosovës, të cilët qëndrojnë kryelartë dhe të bashkuar në dhënien e kontributit për një paqe të qëndrueshme dhe ndërtimin e shpresës për të ardhmen.…

‘RAVE Festival’ pritet të sjell super artistë në Kosovë

Një festival fantastik na pret me 5 nëntor, i organizuar për herë të parë nga Rave Travel. Bëhet fjalë për ‘Rave Festival’, që do të organizohet menjëherë pas ‘Prishtina Music Conference’, në hapësirat e AMC HALL, në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, në kilometrin e parë. Ky festival tashmë ka prezantuar dy artistët e parë pjesëmarrës, artisten nga…