Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje… – Më 15 korrik, të vitit 1972, Elton John filloi një garë pesë javore, duke qëndruar në vendin e parë, në tabelën e albumeve amerikane, me albumin e tij të pestë “Honky Chateau”. Albumi u titullua sipas kështjellës franceze, të shekullit të 18-të, ku edhe u incizua…

Këngët e reja këtë javë në K4

Radio KFOR vazhdon të sjellë tek ju hitet më të reja nga tregu ndërkombëtar. Këngët më të reja i dëgjoni pikërisht në Radio KFOR, e disa nga ato janë: 3LAU – Happy   Sad Charlotte Cardin – Jim Carrey Emotional Oranges & ZHU – Not Like This Fireboy DML – Yawa Jason Derulo – Glad U…

Fillon sot “Playfest”

Nga sot (11 korrik) e deri më 15 korrik, në Ferizaj, mbahet Festivali “Playfest”, duke ofruar një kombinim të artit, muzikës, performancës dhe aktiviteteve të ndryshme për të gjitha moshat dhe shijet. Qyteti i Ferizajt, për pesë ditë me radhë, do të shndërrohet në një destinacion të veçantë për aventurat kulturore, me një audiencë gjithë-përfshirëse,…