Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Më 3 korrik, të vitit 2021, u martuan së bashku dy artistët e njohur, Gwen Stefani dhe Blake Shelton. – Më 3 korrik, të vitit 1967, në lokalin “Speakeasy” në Londër, grupi The Monkees, organizuan një festë private e cila bëri shumë bujë, sepse ishin të pranishëm, John Lennon, George Harrison, Paul McCartney, Dusty…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Më 2 korrik, të vitit 2001, aeroporti i Liverpool-it u riemërua me emrin “Liverpool John Lennon Airport”. E pranishme, në këtë ngjarje, ishte bashkëshortja e John Lennon, Yoko Ono. – Më 2 korrik, të vitit 1966, Frank Sinatra zuri vendin e parë në tabelën e këngëve amerikane me “Strangers InThe Night”, e cila ishte…

SOT SHËNOHET ‘DITA NDËRKOMBËTARE E MUZIKËS REGGAE’

“Dita Ndërkombëtare e Muzikës Reggae” festohet çdo vit më 1 korrik, e cila shërben për të promovuar paqen, dashurinë dhe unitetin përmes ritmeve dhe mesazheve të muzikës reggae, e cila shpesh trajton çështje sociale dhe politike. Kjo ditë shërben për njohjen globale të ndikimit kulturor dhe rëndësisë së muzikës reggae, e cila filloi në Xhamajka…

Ikonat sportive

Sporti është një gjuhë universal e cila na bashkon të gjithëve në pritjet kolektive, në triumfe, gëzime dhe dhimbje të përbashkëta. Radio K4, për ju, sjell listën e ikonave më të mëdha sportive, të cilët janë pionierë, legjenda, emrat e të cilëve jehojnë në sallat e historisë së sportit. Ata janë figura të cilët kanë…