Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Më 30 korrik, të vitit 1966, bendi The Beatles, filluan një seri pesë javore në vendin e parë në tabelën e albumeve më të dëgjuara amerikane, me albumin e titulluar ‘Yesterday…And Today’, i publikuar vetëm në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada. Albumi mbahet mend kryesisht për polemikat rreth imazhit të kopertinës së tij origjinale.…

Policia e Kosovës edhe më tutje apelon për kujdes në trafik

Policia e Kosovës, me njësitet e saj, në të gjitha rrugët e vendit, po realizon kontrolle intensive, me qëllim të menaxhimit të trafikut dhe parandalimit të aksidenteve rrugore. Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Daut Hoxha, përmes Radio KFOR-it,  apelon për kujdes të shtuar: “Respektoni shenjat e trafikut rrugor, shmangni tejkalimet e rrezikshme, mos i përdorni…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Më datën 26 korrik, të vitit 1968, grupi The  Jackson 5, nënshkruan një kontratë njëvjeçare me Motown Records. Ata bënë histori në vitin 1970, ku katër këngët e tyre të para, arritën të listohen në vendin e parë në tabelat muzikore të Billboard Hot 100, me këngët ‘I Want You Back’, ‘ABC’, ‘The Love…

Vend i lirë pune në KFOR

Kontingjenti Austriak i KFOR-it ka një (1) vend të lirë pune për mirëmbajtje të pastërtisë Posti në falë vepron si mirëmbajtës pastrimi në stafin brenda “Austrian National Support Element”, në Kampin “Film City”, në Prishtinë. Kualifikimet e nevojshme për këtë pozitë janë: – Minimumi tre (3) vite përvojë në lidhje me mirëmbajtjen e shtëpisë dhe…