Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me datën 26 tetor, të vitit 1965, rock bendi The Beatles, u nderuan me medaljet ‘MBE’ (Anëtar të Perandorisë Britanike). – Me datën 26 tetor, të vitit 2015, këngëtari Justin Bieber, fitoi 5 çmime në ceremoninë vjetore në MTV European Music Awards, duke përfshirë edhe çmimin e publikut. – Në këtë datë, të vitit…

VEND I LIRË PUNE NË SHP TË KFOR-IT PËR POZITËN ‘’DISBURSING CLERK’’ NË KAMPIN KOSOVA FILM NË PRISHTINË

Për të aplikuar për këtë pozitë, të interesuarit duhet të plotësojnë këto kushte: Diplomë e kolegjit në Financa, Ekonomi, Administrim Biznesi, Kontabilitet ose fusha të ngjashme. Minimumi 3 vite përvojë si arkëtar ose këshilltar i klientëve në fushën e financave Aplikantët duhet të kenë aftësi të mira të gjuhës angleze. Aplikantët duhet të jenë banorë…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Më 24 tetor, të vitit 2007, pop bendi Backstreet Boys, publikuan albumin e parë pa anëtarin e bendit Kevin Richardson, album të cilin e titulluan ‘Unbreakable’. – Në këtë datë, të vitit 2020, këngëtarja Billie Eilish, solli koncertin e parë virtual, në shkallë të gjerë, me efekte të realitetit të zgjeruar (XR), të cilin…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

–  Më 19 tetor, të vitit 1998, kompozitori dhe njëherit producenti anglez, George Martin u pensionua nga muzika. – Më 19 tetor, të vitit 2012, në një ceremoni super sekrete në Itali, këngëtari Justin Timberlake u martua me aktoren, Jessica Biel. – Në po këtë datë, të vitit 2001, tenori italian, Luciano Pavarotti u lirua…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Më 18 tetor, të vitit 2008, këngëtarja Adele u shfaq në ‘Saturday Night Live’ show, së bashku me kandidaten e atëhershme për zëvendës presidente amerikane, Sarah Palin. Shfaqja televizive fitoi vlerësimet më të larta në 14 vite transmetimi, me një total prej 17 milionë shikuesish. – Në këtë datë, të vitit 2021, këngëtari Kanye…