Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me 21 prill, të vitit 2016, në moshën 57 vjeçare, ndërroi jetë këngëtari i famshëm, Prince. Sipas raportit zyrtar të mjekëve, vdekja ishte shkaktuar nga mbi doza e medikamenteve qetësuese. Ai arriti kulmin e famës në vitet e 80-ta me albumet e tij ‘1999’, pastaj ‘Purple Rain’ dhe Sign O’ the Times’. – Në…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me datën 20 prill, të vitit 2018, në moshën 28 vjeçare, ndërroi jetë DJ i famshëm suedez, Avicii. Ai është i njohur për super hitet ‘Wake me Up’, ‘Waiting for love’, ‘Heaven’ dhe ‘The Nights’. – Në këtë datë, të vitit 1957, këngëtari Elvis Presley, qëndroi për 8 javë rresht në pozitën e parë…