‘#UnëMundem #NeMundemi’ kampanjë që kërkon ngritjen e vetëdijes për sëmundjen e kancerit

‘#UnëMundem #NeMundemi’, kjo është kampanja e cila ka për qëllim vetëdijesimin gjithë shoqëror për sëmundjen e kancerit dhe empatinë me të prekurit nga kjo sëmundje. Është komuniteti i madh i çiklistëve ‘Marakli t`Biciklave’ që në “Ditën Botërore kundër Kancerit” do të pedalojnë rreth 15 kilometra në Prizren.  Për të kuptuar më shumë rreth këtij aktiviteti,…

Vend i lirë pune në KFOR

Kontingjenti zviceran i KFOR-it ka nevojë për një punëtor për pastrimin dhe mirëmbajtjen e ambienteve të ndryshme, si tualetet, dhomat e fjetjes, dhomat e ngrënies dhe hapësirat e jashtme në kampin Novosellë. Kandidati duhet të plotësojë këto kushte: Të ketë të përfunduar edukimin 8 vjeçar; Të ketë 1 vit përvojë punë në një kompani Për…

Të rejat javore në teknologji

Telefoni i ri i Samsung Galaxy S22 po vazhdon që të jetë më i përfoluri në mediat teknologjike. Raportet e fundit tregojnë se seria Galaxy S22 do të ketë një çmim më të lartë se sa pritej, e këtë e ka shkaktuar pikërisht mungesa e çipëve. Raportet tregojnë se Samsung Galaxy S22 mund të ketë…

Me rritjen e numrit të rasteve të të infektuarve me CoViD-19, mjekët apelojnë për respektim të masave

 Janari i 2022-ës e ka gjetur vendin tonë me rritje të numrit të të infektuarve me CoViD-19. Kjo ka bërë që mjekët të bëjnë thirrje për respektim të rreptë të masave anti-kovid. Specialisti i Pulmologjisë dhe Mjekësisë Familjare në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, z. Arbër Ismaili, përmes frekuencave të Radio KFOR-it kërkon nga të gjithë…

Të rejat javore në teknologji

Java e dytë e janarit të 2022-ës, ka filluar me zbulime të shumta teknologjike. Pas shumë spekulimeve se kur do të jetë data e saktë e lansimit të Samsung Galaxy S22, duket se 8 shkurti, është datë finale e lansimit të tij në treg. Sipas raportimit më të ri, telefoni Galaxy S22 do të lansohet…