Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 11 nëntor në vitin 1957, Elvis Presley u shfaq për herë të fundit në një koncert live në Hawaii. Ai kishte shërbyer në ushtrinë e Shteteve të Bashkuara midis viteve 1958-1960. Në këtë datë të vitit 1986, Pink Floyd dha ​​një deklaratë për shtyp duke thënë se grupi synon të vazhdojnë të përdorin emrin…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 9 nëntor në vitin 1966, John Lennon u takua për herë të parë me gruan e tij të ardhshme  Yoko Ono, në ekspozitën e saj ‘Piktura dhe objekte të papërfunduara’ në Galerinë Indica në Londër. Në nëntor të viti 2014, One Direction ishin fituesit e mëdhenj në ‘MTV Europe Music Awards’, të mbajtur në…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 5 nëntor në vitin 1966, grupi ‘The Monkees’ ishin në krye të top listës Billboard me këngën  ‘Last Train To Clarksville’, Bobby Hart i cili bashkë-shkruajti këngën mori idenë për tekstet kur ai në një radio dëgjoi këngën ‘Paperback Writer’ të Beatles. Në këtë datë në vitin 2000, bendi U2 ishte në pozitën e…