Këngët më të reja, mund ti dëgjoni në Radio KFOR

Muzika ka aftësinë unike për të shprehur dhe ndikuar në emocionet tona. Ajo mund të na ngritë shpirtin, të na qetësojë, të na inkurajojë dhe të na sjellë kujtime të veçanta. Përmes muzikës, mund të shprehim dhe të përcjellim ndjenja të thella, duke na ndihmuar të lidhemi me emocionet tona dhe të krijojmë një ndjenjë…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me 29 qershor, të vitit 2003, këngëtarja Beyonce, arriti që të klasifikohet në vendin e parë në tabelën e albumeve më të dëgjuara në SHBA dhe në Mbretërinë e Bashkuar, me albumin ‘Dangerously In Love’. – Më 29 qershor, të vitit 1985, këngëtarët Mick Jagger dhe David Bowie, incizuan këngën ‘Dancing in the Street’,…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me 26 qershor, të vitit 1977, këngëtari Elvis Presley bëri paraqitjen e tij të fundit live në skenë, kur u shfaq në Market Square Arena, në Indianapolis. – Sot, feston ditëlindjen këngëtarja dhe aktorja, Ariana Grande e lindur në vitin 1993, në Floridë të Amerikës. – Në datën e sotme, të vitit 1963, këngëtarët…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me 25 qershor, të vitit 2009, këngëtari Michael Jackson, u gjet i vdekur në moshën 55 vjeçare, në shtëpinë e tij në Los Angeles, në Kaliforni. – Në këtë datë, të vitit 1984, këngëtari Prince, lansoi albumin e tij të gjashtë me radhë, të incizuar në studio, të cilin e titulloi ‘Purple Rain’. Albumi…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me 24 qershor, të vitit 2012, kompania muzikore ‘Billboard’, vlerësoi këngën ‘Physical’, të interpretuar nga Olivia Newton-John, e publikuar në vitin 1982, si këngën më të nxehtë dhe joshëse, të të gjitha kohërave. – Në datën e sotme, të vitit 1991, në atë kohë vetëm 14 vjeçare, këngëtarja Shakira, kishte lansuar albumin e saj…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Sot me 23 qershor, feston ditëlindjen këngëtarja britanike, Aimee Anne, e njohur në skenë me emrin Duffy. Kënga e saj ‘Mercy’, e realizuar në vitin 2008, ishte në pozitat e para në top listat muzikore në Angli. – Me datën 23 qershor, të vitit 2016, tre anëtarët e gjallë të grupit ‘Led Zeppelin’, dëshmuan…