Ecolog – ekipi që përgatitë racione ushqimi për të gjithë paqeruajtësit e KFOR-it

Në kuadër të ‘Kampanjës së Gastronomisë’, të cilën Radio KFOR-i ia ka dedikuar muajin shtator, sot, 29 shtator, mysafirë në studio, ishin Projekt Menaxher, z. Tanush Vraniqi dhe Catering Menaxher, z. Avni Selimi nga firma Ecolog, e cila përkujdeset që në baza ditore të plotësojnë kërkesat dhe nevojat e kombësive të shumta paqeruajtëse të KFOR-it…

Kojshi hajde n’kafe!

Në urën kryesore në Mitrovicë, sot (29 shtator), u takuan mes vete të rinjtë e komunitetit shqiptar dhe serb, për të pirë kafe së bashku. Pra, sot për herë të pare u mbajt ‘Festivali i Kafes’, i organizuar nga Community Building Mitrovica (CBM), New Social Initiative, Youth Initiative for Human Rights e mbështetur edhe nga…

Shënohet sot ‘Dita Botërore e Zemrës’

Çdo vit, më 29 shtator, Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) në bashkëpunim me Federatën Botërore të zemrës shënojnë ‘Ditën Botërore të Zemrës’, me qëllimin kryesor të saj, ndërgjegjësimin, informimin dhe edukimin e njerëzve lidhur me sëmundjet kardiovaskulare, të cilat janë shkaku kryesor i shumë vdekjeve në botë. Kjo ditë, gjithashtu synon të promovojë masa parandaluese…