Vend i lirë pune në Shtabin e Përgjithshëm të KFOR-it, në Film City

Shtabi i Përgjithshëm i KFOR-it, departamenti i Ekipit Monitorues Ndërlidhës të NATO-s (NALT), ka hapur një vend të lirë pune, për pozitën Asistent program. Kjo pozitë është një post i punësimit civil lokal LCH-5. Kërkesat thelbësore rreth arsimit, përvojës dhe aftësive janë: -Diplomë e kolegjit në marrëdhënie ndërkombëtare, administratë publike, drejtësi, shkenca politike, shkenca sociale,…

Koktejet e verës që nuk bën pa i provuar

Stina e verës, përveç që sjell temperaturat e larta, sjell edhe nevojën për t’u hidratuar. Uji pa dyshim mbetet një nga pijet më hidratuese gjatë verës, por koktejet freskuese me shije të pemëve dhe alkoolit, po ashtu, na ndihmojnë që ditët e gjata të verës t’i kemi edhe më të mira. Rreth pijeve dhe koktejeve…

Policia e Kosovës edhe më tutje apelon për kujdes në trafik

Policia e Kosovës, me njësitet e saj, në të gjitha rrugët e vendit, po realizon kontrolle intensive, me qëllim të menaxhimit të trafikut dhe parandalimit të aksidenteve rrugore. Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Daut Hoxha, përmes Radio KFOR-it,  apelon për kujdes të shtuar: “Respektoni shenjat e trafikut rrugor, shmangni tejkalimet e rrezikshme, mos i përdorni…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Më datën 26 korrik, të vitit 1968, grupi The  Jackson 5, nënshkruan një kontratë njëvjeçare me Motown Records. Ata bënë histori në vitin 1970, ku katër këngët e tyre të para, arritën të listohen në vendin e parë në tabelat muzikore të Billboard Hot 100, me këngët ‘I Want You Back’, ‘ABC’, ‘The Love…