Dekorimet për festat e fundvitit

Festat e fundvitit janë një periudhë që e gëzon çdo gjeneratë. Mirëpo, një pjesë e rëndësishme e këtyre festave, janë padyshim edhe dekoret e ndryshme në qendra, sheshe e gjithashtu edhe shtëpitë tona. Dekorimet për festat e fundvitit nuk kanë ndonjë ligj të shkruar sesi duhet të dekorojmë, por megjithatë janë disa trende të cilat…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 8 dhjetor të vitit 1980, John Lennon u qëllua pesë herë me armë nga 25 vjeçari, Mark Chapman jashtë ndërtesës Daktota në New York, ku ai jetonte me bashkëshorten e tij Yoko. Chapman e kishte pritur Lennon jashtë apartamentit që nga mëngjesi dhe i kishte kërkuar një autograf më herët gjatë ditës. Pikërisht me…