Ciceroni kulturor

Kjo javë na vjen me shumë mundësi për të përcjellë aktivitete kulturore nga muzika, filmi e piktura. Radio KFOR-i do të ndaj me ju vetëm disa nga ngjarjet më interesante që mund ti ndiqni gjatë kësaj jave: Opera e Kosovës në bashkëpunim me Baletin Kombëtar të Kosovës do të prezantojnë premierën e operës “Goca e…

Joga – praktika që transformon trupin dhe mendjen

“Joga na mëson të shërojmë atë që nuk duhet të durojmë dhe të durojmë atë që nuk mund të shërohet”, kjo është njëra prej qindra thënieve dedikuar jogas, praktikës së lashtë, asaj që përfshinë ndryshime pozitive për fizikun, gjendjen mendore dhe shpirtërore. Për të kuptuar se cilat janë përfitimet e praktikës së rregullt të jogës…