Premierat e ardhshme filmike

Dashamirë të artit të 7-të, bëhuni gati për filma dhe dokumentarë të mrekullueshëm që do të pasojnë përgjatë javës së ardhshme, datat dhe titujt e të cilëve i gjeni më poshtë artikullit:   The Execution – Data e publikimit: 28 maj The Legend of Catclaws Mountain – Data e publikimit: 28 maj The Commandant’s Shadow…

Familja, shtyllë kryesore e shoqërisë

“Dita Ndërkombëtare e Familjes” shënohet me datën 15 maj të çdo viti, është një nismë e Kombeve të Bashkuara, që nga viti 1994, për të vënë në pah vlerat e familjeve tradicionale si dhe të atyre jo tradicionale, të cilat janë themel i shoqërisë. Shënimi i “Ditës Ndërkombëtare të Familjes” ofron një mundësi për të…