Kampanja #SportK4 , mirëpriti Nënkryetarin e Federatës së Karatesë së Kosovës, z. Gazmend Havolli

Muajin nëntor, Radio KFOR-i ia ka dedikuar sportit me qëllim që të promovojë profesionin, hobin dhe angazhimin më të shëndetshëm për njeriun si dhe të rrisim vetëdijen që sa më shumë të merremi me sport. Sot (21.11.22), në kuadër të kampanjës #SportK4, në emisionin ‘Macchiato Lounge’, me nikoqir Ardian Gashin, ekipi i Radio KFOR-it kishte…

‘Up to Youth’, derë e aktiviteteve të shumta për të rinjtë e të gjitha komuniteteve

Në kuadër të aktiviteteve të shumta në kuadër të programit ‘Up to Youth’, edhe të rinjtë e Skenderajt po përfitojnë nga ky program. Njëra nga këto iniciativa, është “Përfito nga aktivitetet pas-shkollore”, e cila kishte për qëllim vetëdijesimin dhe përfshirjen sa më të madhe të të rinjve të Skenderajt, në aktivitete jashtëshkollore. Për të kuptuar…

Televizioni, shpikja më e madhe e shekullit të XX-të

Televizioni është media e komunikimit masiv dhe është një nga shpikjet më të rëndësishme të shekullit të njëzetë. Roli kryesor i televizionit është të informojë, argëtojë dhe edukojë publikun për çështje të rëndësishme, në interes të jetës së gjithë shoqërisë. Shpikësi skocez, John Baird krijoi transmetimin e parë të drejtpërdrejtë të kësaj medie, në vitin…