‘Clean Water Crisis’ projekt për matjen e cilësisë së ujit të lumenjve në Kosovë

Organizata jo-qeveritare ‘Peer Educators Network’ në Kosovë, në bashkëpunim me donatorë dhe përkrahës të ndryshëm, kanë filluar projektin ‘Clean Water Crisis’ (Kriza e Ujit të Pastër), që ka për qëllim të matë cilësinë e lumenjve të ndryshëm në Kosovë, për cilësinë e tyre të ujit. Rreth këtij projekti, Radio KFOR-i zhvilloi një intervistë me menaxheren…

Ndikimi pozitiv që kanë kampet verore tek fëmijët

Në këto ditë pushimi nga shkolla, të ndikuar nga teknologjia, fëmijët priren që të kalojnë kohë më të gjatë duke luajtur lojëra të ndryshme elektronike dhe çdo ditë e më pak, parapëlqejnë që të argëtohen në ambiente të jashtme. E në raste të tilla, të rekomandueshme janë kampet verore, ku ata mund të kalojnë kohë…