Era, një burim energjie që nuk mbaron kurrë

Në mbarë botën, më 15 qershor, festohet “Dita Globale e Erës” dhe kjo ditë shënohet si dita e zbulimit të mundësive të energjisë së erës. Qëllimi i ditës së sotme, është të rrisë njohuritë e publikut për energjinë e erës dhe përdorimet e saj. Në këtë ditë, njerëzit në mbarë botën, festojnë rëndësinë e energjisë…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me 15 qershor, të vitit 1991, këngëtarja Paula Abdul, arrinë që të klasifikohet në vendin e parë në top listën Billboard, në SHBA, me baladën “Rush, Rush”. Në video klipin e kësaj kënge, shfaqet aktori Keanu Reeves. – Në po këtë datë, të vitit 1999, pas një pauze shtatëvjeçare, kitaristi Santana, publikoi albumin e…