Ushtrimet fizike dhe përfitimet shëndetësore

Të gjithë e dimë se dalja dhe shëtitja në natyrë, na bën mirë të gjithëve. Përpiquni të ushtroni jashtë sa më shumë që të jetë e mundur. Bëni shëtitje jashtë, vrapim ose udhëtim me biçikletë, thjesht mos harroni të vendosni një maskë ose të ruani një distancë të sigurt nga të tjerët, këtë në fakt…

Arti – mënyrë e të shprehurit

“Unë nuk dua që jeta të imitojë artin. Dua që jeta të jetë art”, ka thënë kështu aktorja dhe shkrimtarja amerikane, Carrie Fisher dhe kjo është njëra ndër qindra e mijëra citatet që kanë për qëllim të shprehin me fjalë, atë që arti e thotë me të parë. E shumë art dhe krijime të artistëve,…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me datën 27 Maj të vitit 2017, kënga “Despacito” nga Luis Fonsi, Daddy Yankee dhe Justin Bieber, arriti në maje të top 100 këngëve më të mira, duke e bërë këngën e parë me disa pjesë të kënduar në gjuhën spanjolle, që të klasifikohet në këtë pozitë, që nga kënga e famshme “Macarena”, e…