Këngët premierë në Radio KFOR

Edhe kjo e premte në Radio KFOR, na ka sjellë premiera të shumta muzikore nga tregu ndërkombëtar. Lista e premierave është mjaftë e gjatë, mirëpo ne i kemi zgjedhur disa nga to, që ti ndajmë këtu me ju dhe më poshtë mund të njiheni me emrat e artistëve si dhe me titujt e këngëve të…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me 12 prill, të vitit 2000, grupi Metallica ngritën një padi kundër Napster, Yale University, Universitetit të Karolinës Jugore dhe Indiana University, për shkelje të drejtave të autorit. – Me 12 prill, të vitit 2016, një hulumtim tregoi se artistët britanikë Sam Smith, Ed Sheeran dhe Adele, kishin ndihmuar që industria e muzikës në…