Pajisjet teknologjike më të shtrenjta në botë

Përveç lehtësirave të përditshme, zhvillimi teknologjik shpesh ka prodhuar edhe pajsisje shumë të shtrenjta dhe tejet interesante. Sot, në përmbledhjen teknologjike do të sjellim disa nga pajisjet teknologjike, më të shtrenjta sa i përket çmimit të shitjes. E fillojmë me pajisjen ‘10 Gold iPad Supreme’. Janë vetëm 10 iPad të këtij lloji në treg dhe…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

-Me datën 10 dhjetor, të vitit 1983, Paul McCartney dhe Michael Jackson filluan një garë gjashtë-javore në pozitën e parë, në tabelën e këngëve amerikane Billboard, me duetin “Say Say Say”. -Me datën 10 dhjetor, të vitit 2009, Led Zeppelin luajtën një shfaqje në ‘O2 Arena’, në Londër dhe ky koncert konsiderohet si ribashkimi më…