Revista ‘4 YOU’ me numër të ri

Revista ‘4 YOU’, e cila për më shumë se 2 dekada ka qenë në duart e të rinjve nga të gjitha shkollat e Kosovës, vazhdon të sjellë risi me përmbajtje, sa interesante aq edhe edukative dhe informuese. Se çfarë do të përmbajë numri i ri i kësaj reviste, për Radio KFOR-in foli menaxherja e saj,…

Ta njohim më mirë Planetin e Kuq – Marsin

Më 28 nëntor të çdo viti, entuziastët e shkencës dhe astronomët shënojnë “Ditën e Planetit të Kuq” ose “Ditën e Planetit Mars” që njihet si një nga planetët më intrigues në sistemin tonë diellor. Marsi, i njohur edhe si “Planet i Kuq” për ngjyrën e tij karakteristike, ka qenë subjekt i shumë hulumtimeve dhe eksplorimeve…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me 28 nëntor, të vitit 1992, këngëtarja dhe aktorja amerikane, Whitney Houston filloi qëndrimin rekord, 14-javor në krye të ‘Billboard Hot 100’, me këngën “I Will Always Love You”. – Me 28 nëntor, të vitit 1960, këngëtari dhe aktori amerikan, i njohur si “Mbret i Rock and Roll-it”, Elvis Presley filloi qëndrimin 6 javor,…