Është mbajtur një takim i rëndësishëm për perspektivën e të rinjve në Kosovë

Një takim i rëndësishëm është mbajtur më 15 nëntor 2023, në kampin ”Villaggio Italia” në mes të Kryetarëve të Komunave, Këshilltarëve të Kulturës dhe përfaqësuesve të pakicave të 15 komunave të pjesës perëndimore të Kosovës. Takimi u kryesua nga Komandanti i Komandës Rajonale Perëndimore, Gabriele Vacca dhe synonte të lehtësonte diskutimin e dialogut për çështjen…