Ciceroni kulturor!

Freskinë gjatë këtyre temperaturave të larta në vendin tonë, na e sjellin aktivitete e ngjarje shumë interesante kulturore. Radio KFOR-i do të ndaj me ju disa nga këto ngjarje kulturore: – Festivali ‘Meeting of Styles Kosova’, po rikthehet për të 7-tin vit radhazi, për të bërë atë që e bën më së miri: kapërcimin e…

Duajeni veten, kujdesuni për mendjen dhe trupin tuaj

‘Dita Ndërkombëtare e Kujdesit Ndaj Vetes’ çdo vit shënohet me datën 24 korrik dhe ka për qëllim të rris ndërgjegjësimin për ti dhënë rëndësi mirëqenies tonë fizike, emocionale dhe mendore. Kjo ditë synon që të nxisë njerëzit, që ti kushtojnë më shumë kohë vetes dhe të punojnë në përmirësimin e shëndetit. Kujdesi ndaj vetes, është…