Radio KFOR-i sot filloi kampanjën e turizmit

Turizmi në Kosovë është një përvojë e mrekullueshme për të zbuluar peizazhet natyrore, trashëgiminë kulturore dhe gjestin mikpritës të popullit kosovar. Nëse jeni në kërkim të një destinacioni të rehatshëm dhe tërheqës, Kosova sigurisht që ia vlen të vizitohet. Përmes kampanjës #TOURISM, përgjatë gjithë muajit qershor, Radio KFOR-i do të promovoj vlerat e turizmit në…

Më shumë dashuri dhe kujdes për njëri-tjetrin

Çdo ditë e më shumë njerëzit kanë nevojë për më shumë dashuri, empati dhe kujdes të ndërsjellë. Dita e sotme 7 qershor, nënvizon rëndësinë që kanë aktet e vogla të kujdesit ndaj njëri-tjetrit, në ‘Ditën Botërore të Kujdesit’. Kjo ditë shënohet që nga viti 1997, kur një bebe e lindur para kohe me emrin Brighid,…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me 7 qershor, të viti 2002, shtëpia diskografike ‘Virgin Records’, njoftoi se ata kishin shkëputur kontratën me Victoria Beckham, pasi albumi i saj i parë debutues ‘VB’, i cili ju kushtoi mbi 5 milion dollarë, arriti që të shitej në vetëm 50.000 kopje. – Me 7 qershor, të vitit 2004, albumi ‘Back in Black’…