Poezia, akt paqeje e poetët janë misionarët e saj

Poeti i njohur amerikan Rober Frost, poezinë e përkufizon kësisoj: “Kur një emocion ka gjetur mendimin e tij dhe mendimi ka gjetur fjalët, quhet poezi”. Mënyrën e të shprehurit të mendimeve dhe emocioneve përmes lapsit e letrës, e përshkruan me fjalët më të zgjedhura, që përkojnë me poezi, poeti i ftuar sot (31.05.23), në studion…